Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πάτα Γκάζι!

29 Ιουλίου 2019

Στις 10 και 11 Αυγούστου ξεκινάει ο τέταρτος γύρος του γερμανικού πρωταθλήματος Rallycross στο Schlüchtern.

Μήκος 920 μ, 60% άσφαλτος και 40% χαλίκι. Μέγιστη ταχύτητα 150 χλμ/ώρα. Ακούγεται σαν μια κανονική διαδρομή rallycross αλλά θα φέρει τους οδηγούς DRX στα όριά τους στις αρχές Αυγούστου: το Schlüchtern θεωρείται μια απαιτητική πίστα του γερμανικό rallycross. Στον τρίτο αγώνα από το σύνολο των πέντε θα φανεί η θέση που θα έχουν οι οδηγοί στους τελευταίους καθοριστικούς αγώνες.

Το γερμανικό Rallycross ενθουσιάζει τους οπαδούς των μοτοσικλετιστών με ποικίλες για τους οδηγούς απαιτήσεις και συναρπαστικά για τους θεατές γεγονότα: «Η υψηλή ταχύτητα είναι μόνο μια από τις δεξιότητες που θα πρέπει να χειριστούν οι οδηγοί. Το απαιτητικό έδαφος ασκεί πολύ ειδικές απαιτήσεις στο όχημα και ιδιαίτερα στα ελαστικά. Έχουμε υπάρξει περήφανοι συνεργάτες του γερμανικού Πρωταθλήματος Rallycross εδώ και δύο χρόνια», εξηγεί ο Mike Rignall, Διευθυντής Marketing της Toyo Tire Ευρώπης. «Η φιλοδοξία να είναι μεταξύ των καλύτερων στις διάφορες κατηγορίες συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας: ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε ελαστικά κορυφαία στην αγωνιστικότητα, την άνεση και στην κατανάλωση καυσίμου».

Εξαιτίας του επιπέδου δυσκολίας των εδαφών, οι αγώνες θα χαρίσουν πλούσια δρώμενα στους θεατές: ένας από τους οδηγούς τερμάτισε με επιτυχία το 2015 - με μια ζάντα.

Κράτα γερά, πάτα γκάζι και διασκέδασε: Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που δεν λείπουν από κανέναν αγώνα και κάνουν το γερμανικό Rallycross τόσο συναρπαστικό. Αν δεν το έχεις βιώσει ο ίδιος ακόμη, μην χάσεις την ευκαιρία φέτος. Πωλούνται εισητήρια για τους τρεις αγώνες. 

Εικόνα: © Detlef Holtz