Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Εγκατάσταση νέου εργοστασίου στη Δημοκρατία της Σερβίας

30 Ιουλίου 2019

Η Toyo Tire (με έδρα το Ίταμι της Νομαρχίας του Χιόγκο και με Πρόεδρο τον κο Takashi Shimizu) ανακοινώνει τη δημιουργία θυγατρικής στη Δημοκρατία της Σερβίας για την κατασκευή και λειτουργία ενός νέου εργοστασίου παραγωγής ελαστικών στην πόλη του Indijia.

Η Toyo Tire προτίθεται να ενισχύει συνεχώς την επιχειρηματική πλατφόρμα της, παράγοντας προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας με έγκαιρη προμήθεια στην παγκόσμια αγορά. Σε αυτό το πλαίσιο, η Toyo Tire ανακοίνωσε την ένταξη στο "μεσοπρόθεσμο σχέδιο του 2017" την εξέταση μιας νέας πλατφόρμας παραγωγής με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη το 2020 και μετά.

Η Toyo Tire παρέχει ελαστικά στην Ευρωπαϊκή και Ρώσικη αγορά από εργοστάσια της Ιαπωνίας και της Μαλαισίας. Από το 2022 και μετά, η νέα βάση παραγωγής των ελαστικών θα παίξει έναν βασικό ρόλο σε αυτό. Αυτό το νέο χαρτοφυλάκιο παραγωγής θα ενισχύσει το παγκόσμιο σύστημα παραγωγής και παροχής των ελαστικών μας.  

Το IoT (Διαδίκτυο των Πραγμάτων, πρώην: MES*1) θα έχει εγκατασταθεί πλήρως σε αυτό το εργοστάσιο, το οποίο θα λειτουργήσει ως μια έξυπνη και υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής. Η Toyo θα ανταποκριθεί στην πρόκληση να επιφέρει ένα νέο επίπεδο ανταγωνιστικής παραγωγής, επιτυγχάνοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος, και σκοπεύει να παρέχει μια μεγάλη σειρά προϊόντων προστιθέμενης αξίας για πολυτελή επιβατηγά αυτοκίνητα και ελαφρύ φορτηγά εντός και εκτός της Ευρωπαϊκης αγοράς.   

Η Δημοκρατία της Σερβίας πληρεί όλες τις απαιτήσεις της Toyo Tire: η ύπαρξη άρτια καταρτισμένου προσωπικού σε συγκριτικά χαμηλό κόστος, η ενσωμάτωση των αυτοκινητοβιομηχανιών εξαιτίας της τρέχουσας επενδυτικής πολιτικής ξένων εταιρειών και η αναπτυσσόμενη σχέση με την Ιαπωνία. Έτσι, προετοιμάζεται ένα ελκυστικό επιχειρηματικό περιβάλλον εντός της Ευρώπης.

Η Toyo Tire θα ξεκινήσει την κατασκευή του εργοστασίου στη Σερβία τον Μάιο του 2020 και θα αρχίσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2022 με δυνατότητα παραγωγής πέντε εκατομμυρίων ελαστικών ετησίως (ελαστικά για επιβατηγά οχήματα) έως το καλοκαίρι του 2023.  

 

Χρονοδιάγραμμα Κατασκευής του Νέου Εργοστασίου

Προγραμματισμένη Τοποθεσία του Εργοστασίου

Πόλη Indija, Αυτόνομη Επαρχία της Βοϊβοντίνα, Δημοκρατία της Σερβίας 

Επιφάνεια Εργοστασίου

Περίπου 600,000 m2 (περίπου 150 acres)

Εναρξη Λειτουργίας

Ιανουάριος 2022 (προγραμματισμένη)

Δυνατότητα Παραγωγής

Πέντε εκατομμύρια ελαστικά ετησίως (επιβατηγά οχήματα)

Αριθμός Εργαζομένων

Περίπου 500

Επένδυση

Περίπου 48.8 δισεκατομμύρια Ιαπωνικά Γιεν (390.5 εκατομμύρια Ευρώ)

Είδος Παραγωγής

Ακτινωτά Ελαστικά για επιβατηγά οχήματα και ελαφρύ φορτηγά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προφίλ της Νέας Εταιρείας

Τοποθεσία

Βελιγράδι, Δημοκρατία της Σερβίας

Στοιχεία Επιχείρησης

Παραγωγή και πώληση ακτινωτών ελαστικών για επιβατηγά οχήματα και ελαφρύ φορτηγά

Επενδυτική Σχέση

Toyo Tire: 100%

Ημερομηνία Ίδρυσης

Σεπτέμβριος 2019 (προγραμμτισμένη)

Κεφάλαιο

20 εκατομμύρια Γιεν (160 εκατομμύρια Ευρώ)

 

 

*1: MES: Αρχικά για Stands for Manufacturing Execution System (Σύστημα Εκτέλεσης Παραγωγής).