Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ίδρυση του Πρώτου Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης

8 Αυγούστου 2019

Η Toyo Tire (με έδρα στην πόλη Ίταμι της Νομαρχίας του Χιόγκο και με πρόεδρο τον κο Takashi Shimizu) ανακοινώνει ότι θα δημιουργήσει ένα νέο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης, τις πρώτες ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις τεχνολογικής ανάπτυξης στη Γερμανία (Ουίλιτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία). Η λειτουργία του κέντρου έχει προγραμματιστεί για αυτό το φθινόπωρο με στόχο την οικοδόμηση ενός ισχυρού τεχνικού θεμελίου, ενισχύοντας την ανάπτυξη προϊόντων, που αντιστοιχεί στην «κίνηση» της κινητικότητας επόμενης γενιάς. Με την ίδρυση αυτού του κέντρου, η Toyo θα διαθέτει εγκαταστάσεις τεχνολογικής ανάπτυξης στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία και την Ευρώπη. Η Toyo θα ενισχύσει την ικανότητά της για ανάπτυξη στα σημερινά κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης, καθώς και στο νέο ευρωπαϊκό κέντρο, συνδυάζοντας τις γνώσεις και τις πληροφορίες που θα συλλέγει απ’ όλες τις εγκαταστάσεις.

Προκειμένου να ενισχύσει την υπερσύγχρονη τεχνολογία της στην Ευρώπη, η Toyo ανακοίνωσε την καταστακευή ενός εργοστασίου ελαστικών στη Δημοκρατία της Σερβίας στις 30 Ιουλίου αυτού του έτους, ξεκινώντας την παραγωγή ελαστικών από τον Ιανουάριο του 2022. Σύμφωνα με αυτό, η Toyo θα δημιουργήσει το κέντρο τεχνολογίας για να επεκτείνει την ικανότητά της να συλλέγει πληροφορίες για την αγορά στον τομέα των υλικών που σχετίζονται με τα ελαστικά και για την τελευταία τεχνολογία των προϊόντων ελαστικών, η οποία θα βασίζεται στη διαχείριση της κινητικότητας επόμενης γενιάς. Είναι οφέλιμο να έχει η Toyo μια βάση στην Ευρώπη, όπου φιλοξενείται ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων καθώς και εταιρειών που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία,  ιδίως όσον αφορά την ποιότητα και τις νέες πληροφορίες. Το κέντρο θα συνδυάζει την έρευνα υλικών με την τεχνολογική ανάπτυξη και θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και την παραγωγή ελαστικών υψηλών επιδόσεων και υψηλής προστιθέμενης αξίας στο νέο εργοστάσιο που κατασκευάζεται.

Στη συνέχεια, σε συνδυασμό με την έναρξη όλων των εργασιών στο νέο εργοστάσιο της Ευρώπης, η Toyo θα ενισχύει συνεχώς την ίδρυσή της με διάφορα είδη τεχνολογίας στον τομέα της σύνθεσης του ελαστικού, της μεθόδου παραγωγής, της αξιολόγησης και της τεχνολογίας προσομοίωσης, πράγμα που θα ενισχύσει και τα στρατηγικά της προϊόντα. Ένας τέτοιος στόχος έχει ήδη οδηγήσει την Toyo στην έναρξη μελετών για μελλοντική επέκταση της Έρευνας και της Ανάπτυξης στην Ευρώπη πέρα από αυτές τις εγκαταστάσεις.

Περιληπτικά

Όνομα Εγκαταστάσεων Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης Ευρώπης
Τοποθεσία Ουίλιτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, Γερμανία
Αριθμός Εργαζομένων Περίπου 10 (σε ισχύ από το 2022, συμπεριλαμβανομένων 3 από την Ιαπωνία)
Κύριες Λειτουργίες Έρευνα και Αξιολόγηση Πρώτης Ύλης, Αξιολόγηση Ελαστικών, Συλλογή Πληροφοριών, κλπ.
Έκταση Περίπου 2.500 m2
Κύριες Εγκαταστάσεις Δοκιμή Υλικών και Χημική Ανάλυσης