Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire επίσημος συνεργάτης της FIDAL

20 Αυγούστου 2019

Από αυτή τη σαιζόν, η Toyo Tire είναι επίσημος συνεργάτης της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του στίβου στην Ιταλία και ενισχύοντας την ήδη υπάρχουσα Ευρωπαϊκή της συνεργασία. Η Ομοσπονδία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχόντων στην Ιταλία, μετά από το ποδόσφαιρο.

Ο δρόμος από το στάδιο του ερασιτέχνη δρομέα σε αυτό του κορυφαίου αθλητή είναι μακρύς. Η συμμετοχή σε μια μεγάλη κοινότητα αθλητών παρέχει υποστήριξη στους συμμετέχοντες ώστε να επιτύχουν τις ανώτερες επιδόσεις δυνατόν. "Οι αθλητές της FIDAL, των οποίων ο αριθμός ξεπερνά τους διακόσιους χιλιάδες, διαφέρει από άθλημα σε άθλημα και σε θέματα επιπέδου επιτυχίας. Παρ' όλα αυτά, ο κοινός τους στόχος είναι η προώθηση και η επίτευξη μεγάλων επιδόσεων. Αυτό είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για την Τoyo, καθώς κι εμείς διαθέτουμε προσωπικό που στοχεύει, με φιλοδοξία, στην παραγωγή προϊοντων που επιτυγχάνουν κορυφαίες επιδόσεις", δήλωσε ο πρόεδρος της Toyo Tire Ιταλίας, Fabio Merli.

Η FIDAL ενώνει πάνω από 200.000 αθλητές και προπονητές 2800 ομίλων και οργανώνει αθλητικά πρωταθλήματα, όπως το Golden Gala. Σε κάθε περίπτωση, οι αθλητές και οι όμιλοι συναγωνίζονται σε υψηλά επίπεδα. "Ως επίσημος συνεργάτης, η Toyo αναγνωρίζεται για την πρόκληση που αναλαμβάνει για να αναπτυχθεί περαιτέρω και να ανταγωνίζεται. Το Runcard, που είναι υποχρεωτικά για όλους τους δρομείς επίσημων μαραθωνοδρομίων στην Ιταλία, σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός Ιταλών ερασιτεχνών δρομέων θα απολαύσουν μια σύνδεση με την επίσημη ομοσπονδία" προσθέτει ο Διευθυντής Μάρκετιγκ της Toyo Tire Ευρώπης, Mike Rignall.  

Επίσης, περίπου 55000 άτομα που έχουν ολοκληρώσει το Runcard, θα προβληθούν αποτελεσματικά στο Golden Gala από την Ομοσπονδία. 20 εκατ. άνθρωποι από όλον τον κόσμο παρακολουθούν το αθλητικό γεγονός, όπως και 40 χιλιάδες θεατές που χειροκροτούν τους αθλητές που συμμετέχουν στο "Διαμαντένιο Πρωτάθλημα" της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού (IAAF).

 

Εικόνα: Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κλειστού Στίβου 2018