Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Με ελαστικά Toyo Tire στο Tough Mudder του Βερολίνου

27 Αυγούστου 2019

Η ονομασία "Βερολίνο" σημαίνει "μέρος στο βάλτο". Από τις 31 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, η περιοχή Βερολίνου-Βραδεμβούργου θα δώσει το όνομά της στο πρόγραμμα του αγώνα Tough Mudder. Ως επίσημος συνεργάτης, η Toyo Tire παρουσιάζει ένα εμπόδιο, παρέχοντας ψυχαγωγία και δράση κατά μήκος της διαδρομής στο χωριό Mudder.

Οι αγώνες δρόμου μετ'εμποδίων του Tough Mudder μοιάζουν με τα πρωταθλήματα rallycross χωρίς κινητήρα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στη διαδρομή Βερολίνου-Βραδεμβούργου. Φέτος, ο αγώνας διεξάγεται γύρω από το Lausitzring, γνωστό ως τμήμα του γερμανικού Rallycross.

Το ομαδικό πνεύμα, η αντοχή και η αποφασιστικότητα είναι όλα όσα έχουν σημασία στη σειρά αγώνων του Tough Mudder όπου οι συμμετέχοντες προσπαθούν να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού μέσα από τόνους λάσπης και πάνω από ακραία εμπόδια.

Η Toyo αντιπροσωπεύει αυτές ακριβώς τις αξίες, γι' αυτό και η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών έγινε συνεργάτης του Tough Mudder στη Γερμανία ήδη από το 2018. Πάνω από 3 εκατομμύρια "Mudders" έχουν συμμετάσχει στην πρόκληση από την εφεύρεση του αγώνα το 2010. Εκτός από την υποστήριξή της στη Γερμανία, η Toyo στηρίζει και τους αγώνες της Μεγάλη Βρετανίας και της Ιταλίας.

Στη Γερμανία, η διαδρομή στο Lausitzring προσελκύει χιλιάδες συμμετέχοντες λόγω των 10 νέων και ανεπτυγμένων εμποδίων. Σε διαδρομή 14-16 χιλιομέτρων, οι συμμετέχοντες πρέπει να υπερβούν 25 επιπρόσθετα εμπόδια σε σύγκριση με πέρυσι. Ένα από αυτά είναι της Toyo Tire με την ονομασία "Εξαντλημένος" και θα είναι το 18ο εμπόδιο, αλλά φέτος μόνο οι κλασσικοί δρομείς θα χρειαστεί να το υπερβούν. Αυτό που τούς χωρίζει από τη γραμμή του τερματισμού είναι η λάσπη, ο πάγος και το ηλεκτρικό ρεύμα. 

Στο περίπτερο της Toyo Tire, η εταιρεία θα έχει εγκατεστημένο για το κοινό τον Πύργο DJ, τον Τροχό του Χάμστερ και την Περιστροφή Ελαστικού χαρίζοντας ψυχαγωγία και δράση. Το κοινό θα έχει, επίσης, την ευκαιρία να ενημερώνεται για την Toyo και τα ελαστικά της που είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις σε όλα τα οδοστρώματα και εδάφη και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 

"Το Πνεύμα του Tough Mudder ταιριάζει απόλυτα με αυτό της Toyo Tire," δηλώνει ο Mike Rignall, Διευθυντής Μάρκετιγκ της Toyo Tire Ευρώπης. "Δεν πρόκειται για έναν αγώνα, αλλά για μια πρόκληση. Όλοι όσοι ολοκληρώνουν τη διαδρομή είναι νικητές. Οι συμμετέχοντες συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν τον τερματισμό όλων. Αυτές οι αξίες της ομαδικότητας, των υψηλών επιδόσεων και της υπέρβασης των εμποδίων βρίσκονται στην καρδιά της Toyo Tire".

 

Tough Mudder North