Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η RX Ιταλίας επισκέπτεται την Αυστρία

29 Αυγούστου 2019

Ο τέταρτος γύρος του RX Ιταλίας ξεκινά στο περίφημο Wachauring του Melk.

Στις 31 Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου οι μοτοσικλέτες και τα ελαστικά θα στριγκλίζουν και θα δωθούν μάχες στη σκόνη για μια θέση στο βάθρο. Στο αυστριακό Wachauring ξεκινά ο τέταρτος γύρος του Rallycross Ιταλίας και η Toyo Tire, ως σημαντικός συνεργάτης, ελπίζει για έναν θεαματικό αγώνα.

Από αυτή τη σεζόν, ηToyo Tire είναι επίσημος συνεργάτης του Rallycross Ιταλίας, υποστηρίζοντας τους πρωταθλητές, τους νεοφερμένους και τα ταλέντα έκπληξη του γεμάτου δράση αγώνα. Οι τελευταίοι τρεις γύροι δεν υποσχέθηκαν πάρα πολλά σε δράση και εκπλήξεις. Η Toyo Tire εξοπλίζει τα αυτοκίνητα με την ιδανική τεχνολογία των ελαστικών Proxes R888R και οι οδηγοί ξεπερνούν ο ένας τον άλλον σε οδηγικές ικανότητες.

Ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων ράλι, Gigi Galli, σίγουρα θα έχει ακόμα αδρεναλίνη μέσα στις φλέβες του. Στον τρίτο γύρο του RX Ιταλίας, το VW Polo του 15χρονου Dan Scočdopole ώθησε το αυτοκίνητο μέχρι να έρθει σε επαφή με το Rio Kia του έμπειρου Galli. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αυτός ο αγώνας θα εξελιχθεί στην κατηγορία Supercar. Αξίζει, επίσης, να δώσουμε προσοχή στο Peugeot 208R2 του οδηγού Brescia Mauro, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στα πρωταθλήματα και κέρδισε αμέσως την κατηγορία Super 1600 στην Αδριατική.

Το Tricolore RX προσφέρει ενδιαφέροντες συνδυασμούς στην πίστα. Μετά τους νυκτερινούς αγώνες στη Διεθνή Πίστα Αγώνων Formla της Adria International Raceway, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, οι οδηγοί θα αγωνιστούν στο Wachauring στον τέταρτο γύρο. Η διάσημη πίστα δεν είναι μόνο μια διαδρομή για το Rallycross Ιταλίας, αλλά και για αυτό της Τσεχίας. Μέχρι και 140 νέοι οδηγοί υπόσχονται να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πρέπει να καλύψουν απόσταση 1350 μέτρων, εκ των οποίων σχεδόν 500 μέτρα έχουν χαλίκι σε κάθε γύρο.

Το Rallycross Ιταλίας αποτελείται από έξι γύρους. Η Toyo Tire αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πρωταθλημάτων - ως εκθέτης στους αγώνες και συμβάλλοντας στον τομέα των δημοσίων σχέσεων του Rallycross Ιταλίας.

Εικόνα: Ο Gigi Galli στην πίστα / Stefano Zoppetti