Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Δράση Quick Start στο πρωτάθλημα DVV Cyclocross

15 Ιανουαρίου 2020

Στο Baal, η κρύα λάσπη πετάγεται στα γυαλιά ηλίου της Ceylin Alvarado. Οι μύες της ταράζονται από την έντονη προσπάθεια, ενώ προσπερνά την συναγωνίστριά της, Annemarie Worst, στην τελική ευθεία. Η αναβάτης της κατηγορίας "Ελίτ Γυναικών" εξασφαλίζει έτσι την πρωτιά της στην κατηγορία του Πρωταθλητή ενός ασυνήθιστου ποδηλατικού αγώνα. Έχει αφήσει πίσω της όλους τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους και μια δύσκολη διαδρομή. Το Βελγικό πρωτάθλημα είναι μια πρόκληση για άνθρωπο και υλικό, αλλά αξίζει την προσπάθεια. Μένει ένας αγώνας και ύστερα οι νικητές του πρωταθλήματος UCI Cyclocross θα σηκώσουν το τρόπαιο της DVV Verzekering. 

Images / Peter Philipsen: Το Quick Start της Toyo Tire

Στην ανδρική κατηγορία, ο Eli Iserbyt κατάφερε μαχόμενος να φτάσει στην πρώτη θέση, ενώ στην κατηγορία Junior, ο Βέλγος Timo Kielich και ο Ολλανδός Fem van Empel πρέπει ακόμα να δείξουν την αξία τους. Οι προκλήσεις cyclocross λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, όπου γνωστοί διεθνείς αναβάτες συναγωνίζονται σε μια διαδρομή μετ' εμποδίων. Σε αυτή τη διοργάνωση των καλύτερων, οι θεατές έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσουν αγωνιστικά αριστουργήματα, αλλά και να δουν εξοπλισμό της τελευταίας τεχνολογίας στον χώρο του πρωταθλήματος cyclocross που αντέχει στις υψηλές απαιτήσεις. 

Η Toyo Tire υποστηρίζει τον δύσκολο αυτό αγώνα μετ' εμποδίων εδώ και πολλά χρόνια ως συνέταιρος φροντίζοντας να γίνεται αυτό το πρωτάθλημα ποδηλάτων όλο και πιο δημοφιλές. Δεν αρκεί μόνο η απόσταση, αλλά και η δυνατή θέληση, η εξαιρετική τεχνική και το ομαδικό πνεύμα. Παράλληλα, περίπου 10.000 ενθουσιώδεις θεατές γιορτάζουν σε πολύχρωμα φεστιβάλ αθλητικής ένωσης στο τέλος της διαδρομής κάθε πόλης, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες παρακολουθούν στην τηλεόραση. Συμμετέχοντες απο 14 έθνη συναγωνίζονται στο πρωτάθλημα DVV Cyclocross και προσφέρουν στο κοινό τους κορυφαίες επιδόσεις.

Η Toyo Tire συνοδεύει τους αθλητές μέ πανό γύρω απο τις πίστες και προσφέρει πολλά και διαφορετικά είδη βοήθειας στους θεατές, όπως αδιάβροχες κάπες, διότι ο καιρός στο Βέλγιο είναι πολύ υγρός κατά τον χειμώνα, καθώς και βάλσαμο χειλιών για προστασία κατά του άσχημου καιρού.

Το νέο αυτής της σεζόν είναι το Toyo Tire Quick Start, τιμώντας το κατόρθωμα μίας γρήγορης εκκίνησης, καθώς οι πρώτοι τρείς που θα περάσουν κάτω απο την αψίδα Toyo Tire Quick Start, θα ανταμοιφθούν με επιπλέον δευτερόλεπτα στο τέλος κάθε αγώνα. Ο νικητής των συνδυασμένων κατατάξεων Quick Start θα λάβει επίσης 2.500€ ως έπαθλο στις κατηγορίες "Ελίτ Ανδρών" και "Ελίτ Γυναικών". Αυτός κι αν είναι ένας καλός λόγος να βάλει κανείς τα δυνατά του στον τελικό, στις 8 Φεβρουαρίου στην Λιλ.

  

Τελευταία Νέα