Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Toyo Tires χορηγός της κορυφαίας Αθλητικής Ομάδας Μπάσκετ Ανδρών της Αθήνας

Σεπτέμβριος 2017. Η Toyo Tires ανακοινώνει την σύναψη σύμβασης με την οποία χορηγεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τις δύο επόμενες σεζόν (2017/2018 και 2018/2019). Έχοντας στο ενεργητικό της 36 Ελληνικά πρωταθλήματα, 17 νίκες στο Κύπελλο Ελλάδος και 6 Πρωταθλήματα Ευρωλίγκα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη. Οι υψηλές επιδόσεις του Παναθηναϊκού και η δυναμική του στάση αρμόζει απόλυτα στον κατάλογο των Αθλητικών Συνεργασιών της Toyo Tires. 

Ο Εμπορικός Διευθυντής, Αριστείδης Χριστόπουλος, μαζί με τον Τσάβι στην ανακοίνωση. Ο κος Τουρνικιώτης, ιδιοκτήτης του επίσημου διανομέα ελαστικών Toyo Tire, ΤΕΝΟΡΑ, χαιρετά τον προπονητή.

Το ξεκίνημα έγινε στην κατάμεστη αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ. Παρούσα ήταν η ανώτερη διοίκηση της εταιρείας ΤΕΝΟΡΑ Τεχνική, του επίσημου διανομέα ελαστικών Toyo Tires στην Ελλάδα. Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods, Αριστείδης Χριστόπουλος, ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου ενώ ο προπονητής της ομάδας, Τσαβί Πασκουάλ, μίλησε στο τέλος. Παρόντες ήταν και παίκτες της ομάδας που ήταν έτοιμοι να μιλήσουν στους δημοσιογράφους. 

Όλα τα σετ προπόνησης του Παναθηναϊκού, καθώς και τα σορτ που θα φορούν στους αγώνες, φέρουν το σήμα της Toyo Tires. Ο Τσαβί Πασκουάλ απευθύνεται στους δημοσιογράφους.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Toyo Tire Ευρώπης, Mike Rignall, σχολίασε "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods είναι ο τέλειος συνεργάτης για την Toyo Tires. Παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις της την προηγούμενη σεζόν, η ομάδα δεν εφησυχάζεται. Όπως και η Toyo Tires, η ομάδα αγωνίζεται ακατάπαυστα με στόχο την συνεχόμενη επιτυχία".

Η Toyo Tires είναι υπερήφανη που είναι χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods. Συμμερίζεται τις ίδιες αξίες και προσβλέπει σε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία. 

Το Ιστορικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ιδρύθηκε το 1919 και ήταν η πρώτη ομάδα καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα που είχε όραμα να δημιουργηθεί το Ελληνικό πρωτάθλημα. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια μέχρι να πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας στην Ελλάδα, που έγινε στο Παναθηναϊκό Στάδιο ενάντια στην ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης. Έτσι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods μπήκε στο πρώτο πρωτάθλημα της Ελλάδος, αν και αυτό έγινε αργότερα, το 1927/1928. Εξυπακούεται ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods κέρδισε το πρώτο Ελληνικό πρωτάθλημα κι από τότε μπήκαν κι άλλες ομάδες στο εθνικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα το όραμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκού Superfoods να υλοποιηθεί. 

Με αυτό το υπόβαθρο και με αυτή την δυναμικότητα, ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο επιτυχημένος Αθλητικός Όμιλος στην Ελλάδα και η Toyo Tires είναι υπερήφανη και ενθουσιασμένη για αυτή την συνεργασία. Οργανώθηκε στην Αθήνα Συνέντευξη Τύπου για να ανακοινωθεί η νέα συνεργασία της Toyo Tire με τον Παναθηναϊκό, η οποία προβλήθηκε στην Ελληνική Τηλεόραση. Δείτε απόσπασμα από την Συνέντευξη Τύπου εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9DATwcAFxSs

Τελευταία Νέα