Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Proxes R1R

 

Προερχόμενο από τις πίστες στο δρόμο, αυτό το ελαστικό εξαιρετικά υψηλής απόδοσης αποδίδει στο μάξιμουμ. Το PROXES R1R είναι ένα ελαστικό ασυμβίβαστης και απόλυτης απόδοσης που σχεδιάστηκε ειδικά, ώστε να έχει κράτημα και ακρίβεια στον χειρισμό και στην απόκριση τιμονιού.

 

 

 

Βρες Αντιπρόσωπο

Δεικτες αποδοσης
Ανταποκριση χειρισμων στο στεγνο
5.0
Χειρισμός σε βρεγμένο οδόστρωμα
4.5
Tread Life
2.0
Ride Comfort
2.0
Quiet Ride
1.5
Αντίσταση κύλισης
1.5
Ταιριάζει το ελαστικό αυτό στο όχημά σου;

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα

Σύνθεση πέλματος ενισχυμένη με Silica για Γερό Κράτημα
Βελτιώνεται το κράτημα για καλύτερο χειρισμό και υψηλότερη απόδοση σε γρήγορη οδήγηση.
Σχεδίαση Πέλματος Μονής Κατεύθυνσης σε Σχήμα Βέλους
Οι ρηχές αυλακώσεις και η σχεδίαση μονής κατεύθυνσης επιτυγχάνουν ισορροπία απόδοσης κατά την εναλλαγή υγρών και στεγνών συνθηκών οδήγησης.
Εκλεπτυσμένη Ακμή Κεντρικού Μπλοκ
Σταθεροποιεί την κίνηση του κεντρικού μπλοκ για να μειωθεί η ανομοιόμορφη φθορά. Βοηθά στην αύξηση της αντίστασης στην υδρολίσθηση.
Κανάλια Διάχυσης Νερού με πολλαπλό πλάτος
Βελτιώνεται η διάχυση του νερού. Το στενό πλάτος στην ακμή του ελαστικού πλαταίνει στην περιοχή του ώμου για βελτίωση της απόκρισης του τιμονιού.
Σχισμές Ελέγχου Σταθερότητας
Παρέχουν αντίσταση στην ανομοιόμορφη φθορά. Βελτιώνουν την απόδοση σε στεγνές συνθήκες οδήγησης, διατηρώντας την ακαμψία του μπλοκ κατά το απότομο φρενάρισμα.
Προηγμένο περίβλημα εμπνευσμένο από το Autocross με Τροποποιημένη Ακτινωτή Δομή
Βελτιώνει την απόκριση τιμονιού και το χειρισμό, βελτιστοποιώντας το σχήμα του εμβαλώματος επαφής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Οι ενώσεις από καουτσούκ σε αυτά τα ελαστικά φέρουν μοναδικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να χάσουν έναν βαθμό ευελξίας όταν χρησιμοποιούνται σε χαμηλές θερμοκρασίες κάτω των -9°C. Αυτή η απώλεια ευελιξίας ίσως προκαλέσει ρωγμές κι άλλες ζημιές στο ελαστικό. 

Το δείγμα δεξιά απεικονίζει την πιθανή ζημιά.  

Για να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα να συμβεί αυτό, οι καταναλωτές και οι εγκαταστάτες ελαστικών θα πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

1. Μην μετακινείτε ή λειτουργήσετε όχημα εξοπλισμένο με αυτά τα ελαστικά σε θερμοκρασίες κάτω των  -9°C.
2. Αποφύγετε την μετακίνηση των ελαστικών αυτών σε θερμοκρασίες κάτω των  -9°C
3. Πριν τοποθετήσετε ή αφαιρέσετε τα ελαστικά αυτά, αποθηκεύστε τα για τουλάχιστον 24 ώρες σε έναν χώρο με ελεγχόμενη θερμοκρασία ίση με ή άνω των 20°C και να φροντίσετε ώστε να ελέγχετε πάντα για τυχόν ρωγμές πριν την τοποθέτησή τους. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ ελαστικά που φέρουν ρωγμές.
4. Αφαιρέστε τους τροχούς από το όχημα και ξεφουσκώστε τα ελαστικά ώστε να έχουν την μισή πίεση αέρα κατά εκτεταμένες περιόδους αχρηστίας ή αποθήκευσης των ελαστικών.