Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νεο Concept για την Reifen 2014

16 Απριλίου 2014

Μοναδικό περίπτερο στην Εμπορική Έκθεση του Essen

Η Toyo Tire Ευρώπης θα συμμετάσχει στην Έκθεση Ελαστικών Reifen 2014 με ένα νέο, ριζοσπαστικό περίπτερο το οποίο έχει σχεδιαστεί για να επιδείξει την πιο εστιασμένη και συγκροτημένη προσέγγιση της εταιρείας.



Το νέο περίπτερο θα έχει ως θέμα ένα αστικό σκέιτπαρκ, με επίκεντρο του σχεδίου έναν τεράστιο ημισωλήνα. Το concept είναι φρέσκο και αντανακλά την δυναμική φύση των αθλητών αυτού του εξτρήμ σπορ. Παρόλο που η έκθεση είναι μόνο για εμπόρους, το περίπτερο θα παρουσιαστεί και σε εκδηλώσεις καταναλωτών τον επόμενο χρόνο.

Άλλο ένα σπορ για δυναμικούς αθλητές είναι το ποδόσφαιρο ανώτερης κατηγορίας. Η Toyo Tire Ευρώπης θα παρουσιάσει το περίπτερο για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας για το γεγονός ότι έχει γίνει Μέγας Χορηγός του Ιταλικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «AC Milan», παρουσιάζοντας και τα οφέλη που περιμένει για το διεθνές κύρος των προϊόντων.

Η παρουσίαση του περιπτέρου θα γίνει μέσω γραφικών σε μεγάλη κλίμακα και θα αποτελέσει το παράδειγμα της νέας δημιουργικής διαφήμισης με δυναμικά μοτίβα ζώων. Αυτά τα νέα διαφημιστικά σχέδια αντιπροσωπεύουν άλλον έναν πυλώνα της ολοκληρωμένης προσέγγισης του προϊόντος.



Το περίπτερο θα φιλοξενήσει, επίσης, την επανένταξη όλων των Ευρωπαϊκών ιστοσελίδων της Toyo Tire Ευρώπης, η οποία θα γίνει την πρώτη μέρα της έκθεσης Reifen 2014. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να εξερευνήσουν μια πληθώρα πληροφοριών σε μια νέα, φρέσκια και παγκόσμια πλατφόρμα.

Όσοι θα επισκεφθούν την έκθεση Reifen 2014 είναι ευπρόσδεκτοι να περάσουν από το περίπτερο της Toyo Tire Ευρώπης, στον Διάδρομο 3, Σειρά C, με αριθμό 30.


 

Τελευταία Νέα