Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Αγώνες για ένα Βιώσιμο Μέλλον

19 Απριλίου 2024

Τα ελαστικά Proxes Slick, κατασκευασμένα με βιώσιμα υλικά, κερδίζουν δύο από τους 4 πρώτους γύρους της σειράς αγώνων αντοχής στο Νίρμπουργκρινγκ (Nurburgring Langstrecken-Serie - NLS)

Τα ελαστικά Proxes Slicks, κατασκευασμένα με προηγμένες βιώσιμες τεχνολογίες, εξόπλισαν τα Toyota GR Supra GT4 EVOs της ομάδας Toyo Τire με την Ring Racing για να κερδίσουν τον πρώτο και τον τρίτο γύρο της σειράς αγώνων αντοχής στο Νίρμπουργκρινγκ (Nurburgring Langstrecken-Serie - NLS) στην κατηγορία SP10.

Το αγωνιστικό ελαστικό Proxes Slick αποτελείται από μια σειρά βιώσιμων πρώτων υλών. Δημιουργώντας ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα βιώσιμο και αποτελεσματικό, ακόμη και με ακραία χρήση, η τελευταία προδιαγραφή, που αναπτύχθηκε στο Νίρμπουργκρινγκ χρησιμοποιεί έλαιο φυτικής προέλευσης, πυρίτιο από φλοιό ρυζιού και ανακυκλωμένο σύρμα στεφάνης, . Αυτή η καινοτομία συμβάλλει στην πολιτική της Toyo Tires για την υλοποίηση μιας βιώσιμης ζωής κινητικότητας.

Δύο Toyota GR Supra GT4 Evo συμμετέχουν στη σειρά αγώνων αντοχής NLS 2024 με στόχο τη νίκη στην κατηγορία SP10 (GT4). Και τα δύο είναι εφοδιασμένα με Proxes Slick προδιαγραφών Νίρμπουργκρινγκ που έχουν σχεδιαστεί με τη χρήση βιώσιμων υλικών. Πρόσφατα το Σάββατο 13 Απριλίου, η ομάδα τερμάτισε στην P1 και P2 στην κατηγορία της στον τρίτο γύρο της σειράς, καθώς και στην P2 την επόμενη ημέρα στον τέταρτο γύρο.

Βιώσιμο Σχέδιο Ελαστικών
Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο ελαστικό που αναπτύχθηκε με το υψηλότερο ποσοστό -90%- βιώσιμων υλικών. Το ελαστικό παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο και στη συνέχεια, στην πρόσφατη έκθεση AMTS της Βουδαπέστης. Αυτό το ελαστικό περιλάμβανε καουτσούκ βουταδιενίου που προέρχεται από CO2 που δημιουργείται κατά τη διαδικασία παραγωγής και το οποίο διαφορετικά θα ήταν προϊόν αποβλήτων. Η πλήρης κατανομή των ανακυκλωμένων και ανανεωμένων υλικών απεικονίζεται παρακάτω.

Τα ελαστικά Proxes Slicks εξελίσσουν περαιτέρω τη βιώσιμη ιδέα σε μια πραγματική ακραία κατάσταση. Την 1η Ιουνίου, τα πρωτοποριακά ελαστικά θα χρησιμοποιηθούν για την απόλυτη πρόκληση αντοχής στον 24ωρο αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ 2024.

Η Toyo Τire χρησιμοποιεί τα δεδομένα και τις γνώσεις που αποκτά μέσω των αγώνων αντοχής για την ανάπτυξη μελλοντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Η ανάπτυξη συμβάλλει στην πολιτική της Toyo Tire για την υλοποίηση μιας βιώσιμης μετακίνησης στη ζωή.

Τελευταία Νέα