Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ταινία Οπαδών της AC Milan

28 Νοεμβρίου 2014

Οσάκα Ιαπωνίας, η 2014 -Toyo Tire & Rubber Co., Ltd. (με πρόεδρο τον κύριο Takuji Yamamoto) ανακοινώνει ότι πρόκειται να γυρίσει μια αυθεντική ταινία με τίτλο «Driven to perform. To SAN SIRO.». Η ταινία θα προβάλλει μια σύνθεση από στιγμιότυπα που έχουν γυρίσει οπαδοί από όλον τον κόσμο και θα προβληθεί κατά την διάρκεια των αγώνων εντός έδρας της AC Milan Serie A.

Ως ο κύριος χορηγός, η Toyo Tire θα γυρίσει την ταινία για να προωθήσει την AC Milan. Η ταινία, που είναι μέρος της παγκόσμιας επωνυμίας της Toyo Tires, καλεί τους οπαδούς της AC Milan από όλον τον κόσμο να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένας χορηγός λέσχης παράγει ταινία με στιγμιότυπα οπαδών.

Driven to perform. To SAN SIRO.
Η ταινία που παράγεται από την Toyo Tire θα συνθέσει διάφορα στιγμιότυπα που θα προβάλλουν τ μια ποδοσφαιρική μπάλα που πασσάρουν μεταξύ τους οι οπαδοί από όλον τον κόσμο ως ένδειξη υποστήριξης της AC Milan.

Οι υποβολές των στιγμιότυπων γίνονται δεκτές από όλον τον κόσμο από την 1η Δεκεμβρίου μέσω των υπηρεσιών της εφαρμογής Instagram. Η ψηφοφορία για τα καλύτερα στιγμιότυπα θα ξεκινήσει την 8η Δεκεμβρίου. Θα προστεθεί στην ταινία και μια συλλογή από τα στιγμιότυπα οπαδών που θα έχουν λάβει τους περισσότερους ψήφους στο Twitter και το Facebook.

Η Toyo Tires θα προβάλλει την ταινία για να δείξει την υποστήριξή της κατά τους αγώνες εντός έδρας της AC Milan, κατά το δεύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής σαιζόν 2014-2015 στο στάδιο San Siro, που είναι το ιερό έδαφος του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Από 1η Δεκεμβρίου, επισκεφθείτε : www.toyotires-milan.com

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ τις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Υποβολή στιγμιότυπων: 1 έως 21 Δεκεμβρίου, 2014
Ψηφοφορία: 8 Δεκεμβρίου, 2014 έως 4 Ιανουαρίου, 2015
Παραγωγή ταινίας: η προβολή προγραμματίζεται για τα τέλη του Ιανουαρίου 2015

Από τα στιγμιότυπα που θα υποβληθούν, θα επιλεχθεί ένας νικητής ο οποίος θα λάβει ένα σετ με αυτόγραφα της ομάδας AC Milan team.

Για περισσότερες πληροφορίες: press@toyotires.eu

 

Τελευταία Νέα