Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross TOYO TIRES MSA

28 Φεβρουαρίου 2017

Η TOYO TIRE γίνεται επίσημος χορηγός του Βρετανικού Πρωταθλήματος Rallycross MSA για τα επόμενα τρία χρόνια.
 
Το Πρωτάθλημα γιόρτασε την 40η του επέτειο το 2016 με σταθερά γερές συμμετοχές, με μια ανταγωνιστική σειρά από εκδηλώσεις και με τον νεότερο σε ηλικία πρωταθλητή της. Σε συνεργασία με την TOYO TIRE, αναμένεται ότι το Βρετανικό Πρωτάθλημα RX και οι οδηγοί αγώνων μπορούν να διαμορφώσουν μια δυναμική σεζόν από το 2017 και εφεξής.

Εκτός από την χορηγία του πρωταθλήματος, η TOYO TIRE έχει συμφωνήσει στην απόδοση ενός χρηματικού επάθλου σε όσους οδηγούς αγώνων τερματίσουν πρώτοι στην κατηγορία τους σε οποιονδήποτε γύρο εφόσον χρησιμοποιούν ελαστικά της TOYO TIRE.  

Ο Πρόεδρος της TOYO TIRE Ευρώπης, Kenta Kuribayashi, ανέφερε συγκεκριμένα: "Η TOYO TIRE θα στηρίξει την ανάπτυξη αυτού του δυναμικού είδους αθλήματος για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς έχουμε συνάψει συμφωνία που λήγει στο τέλος του 2019. Ο ενθουσιασμός και η προσβασιμότητα του αθλήματος καθιστούν το Rallycross ως τον ιδανικό συνεργάτη για την TOYO TIRE".

Το 2017, καθώς το άθλημα σημειώνει την 50η επέτειο της πρώτης του εκδήλωσης, το Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross MSA θα διεξαχθεί σε μια σειρά από 9 εκδηλώσεις μέσα σε διάστημα επτά εβδομάδων από τον Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο.

"Με μεγάλη ευχαρίστηση καλωσορίζω την TOYO TIRE στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross MSA" είπε ο Διευθυντής του Πρωταθλήματος, Tim Whittington. "Ο ενθουσιασμός της για το Rallycross είναι μεγάλος και προσδοκώ μια στενή συνεργασία τα επόμενα τρία χρόνια. Το Πρωτάθλημα είχε κορυφωθεί το 2016 και ευελπιστούμε στη συνέχιση της ανοδικής πορείας του σε αυτή τη σεζόν. Αναμένουμε με χαρά τα εγκαίνια του Πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα στην Πίστα Croft".

Βρετανικό Πρωτάθλημα Rallycross MSA Toyo Tires 2017 
19.03 Croft
17.04 Lydden (Easter Mon)
25.06 Pembrey
22.07 Mondello Park
23.07 Mondello Park
28.08 Lydden (BH Mon)
23.09 Pembrey
24.09 Pembrey
21.10 Croft

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Toyo Tires MSA British Rallycross Championship.

 

 

Τελευταία Νέα