Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Proxes Sport 2 χαρακτηρίστηκε «ΚΑΛΟ»

18 Μαρτίου 2024

Μετά το ελαστικό Toyo Proxes Comfort, το ελαστικό Toyo Proxes Sport 2 έχει επίσης βραβευτεί με το αποτέλεσμα δοκιμής "ΚΑΛΟ" από την Autobild.

Στη δοκιμή ελαστικών Autobild Allrad που δημοσιεύθηκε στις 15 Μαρτίου, το ελαστικό Proxes Sport 2 δοκιμάστηκε στη διάσταση 235/55 R19. Συνολικά, η δοκιμή περιελάμβανε 11 μοντέλα ελαστικών από διαφορετικούς κατασκευαστές. Δοκιμάστηκαν οι κατηγορίες βρεγμένου, στεγνού και εκτός δρόμου. Το ασυνήθιστο στη φετινή δοκιμή ελαστικών ήταν ότι τα πέλματα των ελαστικών, τα οποία είχαν σχεδιαστεί για χρήση στο οδόστρωμα, δοκιμάστηκαν και εκτός δρόμου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το εξεταζόμενο μέγεθος ελαστικού χρησιμοποιείται και σε οχήματα SUV με τετρακίνηση, τα οποία συχνά οδηγούνται από τους ιδιοκτήτες τους εκτός δρόμου, στην παραλία ή στη λάσπη.

Το ελαστικό Proxes Sport 2 απέδειξε τις ιδιότητές του και στις 3 κατηγορίες δοκιμών - ακόμη και εκτός δρόμου. Το ελαστικό έλαβε ιδιαίτερα καλές αξιολογήσεις κατά την οδήγηση σε λάσπη (βαθμολογία «2+») και άμμο (βαθμολογία «2»). Ωστόσο, το ελαστικό έδειξε επίσης καλή πρόσφυση σε γρασίδι και χαλίκι.

Επιπλέον, το ελαστικό Proxes Sport 2 εντυπωσίασε με:

  •  Μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος
  •  Δυναμικός χειρισμός σε στεγνό επικλινές οδόστρωμα
  •   Προσιτή τιμή.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα, η TOYO TIRE πανυγίρσε με ένα «ΚΑΛΟ» αποτέλεσμα δοκιμών, όταν το ελαστικό Proxes Comfort βαθμολογήθηκε με «ΚΑΛΟ» στη μεγάλη δοκιμή θερινών ελαστικών Autobild 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για το ελαστικό και τα στοιχεία της ετικέτας της ΕΕ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τελευταία Νέα