Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Σκληρή, πιο σκληροτράχηλη Toyo

16 Ιουλίου 2019

Όλα ξεκίνησαν από μια τρελή ιδέα δύο Βρετανών το 2010. Σήμερα είναι ένα παγκόσμιο κίνημα: Το Tough Mudder είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας, κάτι περισσότερο από μια αναμέτρηση. "Το Tough Mudder είναι ένας διαγωνισμός που επικεντρώνεται σαφώς στο ομαδικό πνεύμα", λέει ο Mike Rignall, Διευθυντής Marketing Manager της Toyo Tire Ευρώπης. Η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών της Ιαπωνίας ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Tough Mudder της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018. Από το τρέχον έτος, η Toyo Tire επεκτείνει την εταιρική της σχέση και με Tough Mudder άλλων χωρών στην Ευρώπη.

Στις 27 και 28 Ιουλίου, το Γιορκσάιρ φιλοξενεί τους αγώνες Mudder: σε τρεις διαφορετικές πίστες (5, 13 και 10 μιλίων), οι συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν τα σχεδόν ανυπέρβλητα εμπόδια και τα δικά τους όρια. Όσοι έχουν ακόμα δυνάμεις μπορούν να κατακτήσουν τον περίφημο τροχό Hamster της Toyo Tire στο Mudder-Village. Η Toyo Tire είναι συνεργάτης του Tough Mudder σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες και εμπνέει τους συμμετέχοντες στο Γιόρκσαιρ με τον Πύργο DJ, καθώς και με ένα εμπόδιο της πρόσθετης κατηγορίας.


Εικόνα: Epic Action Imagery

Εάν δεν έχετε ήδη πάει εκεί, εγγραφείτε τώρα για την εκδήλωση στο Γιορκσάιρ: αυτό ισχύει για όλες τις ηλικίες. Σε αντίθεση με τους αγώνες Tough Mudder σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το Γιορκσάιρ είναι μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια χάρη στον ειδικό αγώνα Mini Mudder. Τα παιδιά ηλικίας από 5 ετών μπορούν ήδη να ολοκληρώσουν την πρώτη τους ειδική πορεία Mudder κι έτσι να ενταχθούν στην οικογένεια Mudder σε πολύ μικρή ηλικία.