Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Chevrolet Cruze Eurocup εισέρχεται στον 5ο και 6ο γύρο

19 Ιουλίου 2019

Στο Automotodrom Grobnik της Κροατίας θα πραγματοποιηθεί ο πέμπτος και προτελευταίος γύρος του Chevrolet Cruze Eurocup. Στον αγώνα αυτοκινήτων, ο Andres Einhorn πήρε το προβάδισμα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο Chevrolet Cruze Eurocup 1.8 LT V2. Τώρα πρέπει να το υπερασπιστεί σε ένα από τα ταχύτερα και πιο απαιτητικά αγωνίσματα της Ευρώπης.

Έχουν ήδη ξεκινήσει τέσσερις συναρπαστικοί και γεμάτοι δράση αγώνες στο Chevrolet Cruze Eurocup. Τώρα οι συμμετέχοντες στην μακριά διαδρομή των σχεδόν 4,2 χιλιομέτρων στο Γκρόμπνικ της Κροατίας πρέπει να δείξουν πόσο καλά μπορούν να διαχειριστούν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν αναβαθμιστεί σε σχέση με πέρυσι. Όλα τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ελαστικά Toyo Proxes R888R Semi-Slick. Η Toyo Tire υποστηρίζει, επίσης, το Chevrolet Cruze Eurocup ως επίσημος εταίρος για την προώθηση του τουριστικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το Γκρόμπνικ έχει υπάρξει ως σταθμός του ανταγωνισμού μόλις από πέρυσι. Η πίστα φάρδους 10,6 μέτρων έχει 18 στροφές πράγμα κι έτσι η διαδρομή είναι γρήγορη και εξαιρετικά απαιτητική. Ήταν συναρπαστικό να δούμε πότε οι οδηγοί μπόρσεαν να αξιοποιήσουν πλήρως την πίστα ή, όπως και στην τέταρτη κούρσα στην πίστα Red Bull στη Στυρία, χρειάστηκαν να αυτοσχεδιάσουν λόγω του καιρού. Η εμφάνιση της βροχής έκανε την πίστα ολισθηρή και αποτέλεσε μια ιδιαίτερη πρόκληση για τους οδηγούς.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Andreas Eichhorn εξασφάλισε το προβάδισμα και την πρώτη θέση για την Κροατία. Ακολούθησε ο Patrick Tiefenbacher της Αυστρίας, με slipstream στον τέταρτο αγώνα για να επιταχύνει τους χρόνους του. Ο Dennis Böker εξασφάλισε την τρίτη θέση με έναν έξυπνο ελιγμό στον τελικό γύρο.

Το Chevrolet Cruze Eurocup είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα για τους νεοεισερχόμενους, στο οποίο τα βγάζουν πέρα οι συμμετέχοντες από άλλες αγωνιστικές κατηγορίες. Ο τελικός νικητής του έτους μπορεί να προσβλέπει σε δωρεάν δοκιμαστική δοκιμή στο αγωνιστικό αυτοκίνητο TRC ως κίνητρο για την προώθησή του. Για να δοθεί σε όλους η ίδια ευκαιρία, τα αυτοκίνητα ανταλλάσσονται κάθε Σαββατοκύριακο σύμφωνα με ένα σύστημα περιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το Chevrolet Cruze Eurocup, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.chevrolet-cup.com