Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Νυχτερινός Αγώνας στο Rallycross Italia

15 Αυγούστου 2019

Ο τρίτος γύρος του RX Italia στο κύκλωμα της διεθνούς πίστας αγώνων Formula Adria International Raceway αποτέλεσε κορυφαίο γεγονός. Μέσα στη νύχτα, οι πιλότοι RX έδωσαν έναν λαμπρό αγώνα γεμάτο με δράση. Οι προβολείς των αγωνιστικών αυτοκινήτων έλαμψαν ακριβώς όπως οι οδηγοί έλαμψαν στο βάθρο της νίκης. Επίσης, το λογότυπο της Toyo Tire προβλήθηκε στο προσκήνιο, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία ελαστικών έγινε πρόσφατα συνεργάτης του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τα αγωνιστικά πρωταθλήματα χαρίζουν ταχύτητα, επιδεξιότητα και αντοχή με κορυφαίες επιδόσεις στην άσφαλτο και το χαλίκι. ΗToyo Tire όχι μόνο προσφέρει σήμερα τον ιδανικό εξοπλισμό για αυτό με ημι-λεία ελαστικά Proxes R888R για οδοστρώματα, αλλά τα προϊόντα αυτά μπορούν να κατασκευαστούν μόνο με μια νοοτροπία αντίστοιχης αντοχής. Αυτό καθιστά την RX Italia και την Toyo Tire ιδανικούς συνεργάτες.

Ο Brescia Mauro Grezzini έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με Peugeot 208R2, τερματίζοντας πρώτος στην κατηγορία Super 1600 στην πίστα των 1.12 χιλιομέτρων, το οποίο συμπεριλαμβάνει έναν έξτρα γύρο 150 μέτρων. Έδωσε μάχη στη σκόνη με τον επιλαχόντα Matteo Valazza που οδηγούσε Citroen Saxo και ο οποίος πέρασε τη γραμμή τερματισμού μπροστά από τον Marco Valazza.

Στην κατηγορία Supercar, τίποτε δεν μπορούσε να μπει ανάμεσα στο VW Polo του 15χρονου Dan Scočdopole και το Kia Rio του Gigi Galli όταν ήρθαν σε επαφή. Ο Galli διατήρησε τον έλεγχο και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πρώτος. Για τον επαγγελματία οδηγό αγώνων ράλι, Gigi Galli, ο αγώνας αυτός ήταν μια μάχη "σώμα με σώμα" με τον πολύ νεαρό, αλλά και πολύ ταλαντούχο οδηγό αγώνων. Ένα σφάλμα κόστισε τη δεύτερη θέση στον Franco Mollo που οδηγούσε Ford Fiesta R5 και ο οποίος τερμάτισε τρίτος.

Ο αγώνας της Adria International Raceway είναι μια νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και ο αθλητικός όμιλος Maggiora που οργάνωσε το ιταλικό πρωτάθλημα Rallycross ACI έμεινε ικανοποιημένος αρκετά.

Ο επόμενος γύρος στο Tricolore RX θα διεξαθχεί το Σαββατοκύριακο 31/8 έως και 1/9 στην πίστα Wachauring της Αυστρίας.

 

Ο Gigi Galli στον νυκτερινό αγώνα / Πηγή: Flavio Minoletti