Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire συνεργάζεται με τους Λος Άντζελες Ντότζερς

29 Φεβρουαρίου 2024

Η Toyo Tire USA Corp. υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την ομάδα του Μέιτζορ Λιγκ Μπέιζμπολ (MLB), Λος Άντζελες Ντότζερς.

Οι Λος Άντζελες Ντότζερς είναι μια από τις πιο διάσημες ομάδες μπέιζμπολ της  MLB με βαθιές σχέσεις με την Ιαπωνία, από φιλικούς αγώνες που έγιναν τη δεκαετία του 1950 μέχρι επιτυχημένους Ιάπωνες παίκτες-σταρ. Το γήπεδο της ομάδας, το Στάδιο Ντότζερς, διαθέτει την υψηλότερη προσέλευση θεατών στον κόσμο στον επαγγελματικό αθλητισμό, προσελκύοντας περισσότερους από 4 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως. Η ομάδα έχει 120 εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως.

Η Toyo Τire ήταν η πρώτη ιαπωνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών που επεκτάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, εγκαθιδρύοντας την έδρα της το 1966. Το 2004, η Toyo Τire ίδρυσε μια θυγατρική εταιρεία κατασκευής ελαστικών αυτοκινήτων στη Τζόρτζια, την Toyo Tire North America Manufacturing Inc. και η εταιρεία έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στην αγορά της Βόρειας Αμερικής με ελαστικά μεγάλης διαμέτρου για SUV και φορτηγά.

Η Toyo Τire, γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ Ιαπωνίας και Ηνωμένων Πολιτειών, προχώρησε σε πενταετή συνεργασία με την ομάδα. Η επιτυχία των Λος Άντζελες Ντότζερς θα αντικατοπτρίζεται στην προβολή του λογότυπου της επωνυμίας Toyo Τire σε διαφημιστικές επιγραφές και ταμπλό συνεντεύξεων μέσα στο στάδιο Ντότζερς.

.

 


 

Σχετικά με τους Λος Άντζελες Ντότζερς

Η ομάδα Λος Άντζελες Ντότζερς έχει παράδοση υπερηφάνειας και υπεροχής, έχοντας κατακτήσει επτά πρωταθλήματα Παγκοσμίου Κυπέλλου και 24 πρωταθλήματα Εθνικής Λίγκας από την ίδρυσή της στο Μπρούκλιν το 1890. Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ντότζερς του 2020 της MLB αναγνωρίζονται ως η αθλητική ανθρωπιστική ομάδα της χρονιάς του ESPN. Υποστηρίζοντας μια νικηφόρα κουλτούρα μπέιζμπολ και παρέχοντας μια πρώτης τάξεως εμπειρία φιλική προς τους φιλάθλους στο στάδιο Ντότζερς, η ομάδα δεσμεύεται να οικοδομήσει ισχυρές συνεργασίες με τις τοπικές κοινότητες.

Οι Ντότζερς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αθλητικά συγκροτήματα στον κόσμο, διαθέτοντας την υψηλότερη προσέλευση θεατών στην ιστορία της Μεγάλης Λίγκας.

Τελευταία Νέα